Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pletykák

Félreérthetetlen helyzetben kapták lencsevégre a Barcelona játékosát, csapattársával Zlatan Ibrahimoviccsal. Piqué azóta sem győz magyarázkodni.

A Barcelona kiválóságai egy tréning után a klub edzőközpontjának parkolójában meglehetősen intim közelségbe kerülve beszélgettek.

1280260503_71.jpg

A fotót látva persze megkezdődtek a találgatások arról, milyen kapcsolat lehet a két futballista között, többről van-e szó, mint csapattársi viszonyról.
Biztos válaszunk nincs, mint ahogy a spanyol sajtónak sem, de abban egyeznek a vélemények, hogy ilyen közelségben, egymás kezét fogva, a másikhoz közel hajolva csak azok beszélnek, akiket komoly érzelmek fűznek össze. Ennek fényében talán nem is annyira mellékszál, hogy tavaly a spanyol média már csámcsogott egy sort Pique zavarba ejtő viselkedésén, amikor a hátvéd egy szál törölközőben kergetőzött Bojan Krkiccsel, a huncut jelenetet egy kamera véletlenül rögzítette. Igaz ugyanakkor, hogy a védőt a csapaton belül nagy tréfamesternek tartják, legutóbb például Betadine kenőccsel kente be néhány csapattársa autójának kilincsét.
Egy angol lap szerint az inkriminált fotó is ennek a gyermeteg viccelődésnek az eredménye. Ibrahimovic állítólag nem tudott jót nevetni autója összemocskolásán, és amikor Pique látta, hogy túllőtt a célon, bocsánatot kért és vigasztalta csapattársát. Ekkor "tüzelt" a fotós, és ebből lett a kétértelmű felvétel.
Nos, ezek után mindenki eldöntheti, melyik magyarázatot hiszi el. Az ősi ellenség Real drukkerei nyilván a melegsztorira esküsznek…

Van-e a pletykának alapja? NINCS. Gerard és Zlatan tényleg csak jó barátok, és a kép tényleg egy olyan jelent közben készült, amit a cikk leírt.

Ibrahimovic egy egyszerű mondattal elintézte a tagadást. Egy őt kérdező riporternőnek csak ennyit mondott: - "Tudod mit, baby? Gyere át a húgoddal és megmutatom, hogy ki a meleg!"

Videó itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=kFv6kh_rPPA&feature=player_embedded

 

 
 

 


Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>